Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rize Sel / I0edz1e Ibbram

Rize Sel / I0edz1e Ibbram. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 5'e yükseldi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi.

Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Vaka sayılarında artış eğilimi var rize ve erzurum yağışlara teslim i̇şte can yaman'ın yeni projesi aym'den infaz yasası kararı i̇ngiltereden korkutan haber geldi arazi anlaşmazlığı. 26 views · june 14, 2018. Kentte birçok derede su seviyesi kısa sürede metrelerce yükseldi.

Yrrxvjqdky4v7m
Yrrxvjqdky4v7m from i2.milimaj.com
Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ve heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 5'e yükseldi. Öte yandan yaralı olarak kurtulan 82 yaşındaki kadın da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 26 views · june 14, 2018. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel afetinde dereler saniyeler içerisinde taştı. Güneysu ilçesi tepebaşı köyünde ise selde kaybolan 1 kişi aranıyor. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi.

Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın!

Bir kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu, 4 kişinin yaralandığı, alt ve üst yapıda hasarların meydana geldiği sel ve heyelan afetinin hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Dün öğleden sonra başlayan şiddetli sağanak sonucu yamaçtan kayan toprağın bir kısmını yıktığı ahşap evde bulunan ve haber alınamayan 3 kişinin cesetleri. 3 tabakadan oluşan, özel kimyasallar ile birleştirilmesiyle 30 milimetre. Ri̇ze'de sel felaketi̇ 2 can aldi. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayın! Rize'de sel riskine karşı 'cam korkuluk'. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. Güneysu ilçesi tepebaşı köyünde ise selde kaybolan 1 kişi aranıyor. 26 views · june 14, 2018. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Selin geldiği o anlar kameraya yansıdı. Şairler deresinin taşması nedeniyle eski pazar.

Şairler deresinin taşması nedeniyle eski pazar. Çayeli ilçesi sarısu köyü muhtarı niyazi çakır köyde 2 kişi. O selde bir kişi hayatını. Bir kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu, 4 kişinin yaralandığı, alt ve üst yapıda hasarların meydana geldiği sel ve heyelan afetinin hasarı gün ağarınca ortaya çıktı. Rize'de sağanak yağışın ardından sel ve heyelan meydana geldi.

Yrrxvjqdky4v7m
Yrrxvjqdky4v7m from i2.milimaj.com
Rize il genelinde, dün akşam saatlerinde şiddetini arttıran yağışlar neticesinde güneysu ve çayeli ilçeleri. O selde bir kişi hayatını. Rize'nin ardeşen ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanda 3 kişi kayboldu. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel afetinde dereler saniyeler içerisinde taştı. Rize'nin çayeli ilçesinde şiddetli yağış hasara yol açtı. Güneysu ilçesi tepebaşı köyünde ise selde kaybolan 1 kişi aranıyor. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve video nun tamamı.

Güneysu ilçesi tepebaşı köyünde ise selde kaybolan 1 kişi aranıyor.

Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi.muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evin enkazı altında kaldığı belirtilen 3 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Rize 'nin çayeli ilçesinde iki gündür aralıklarla etkili olan şiddetli yağışın ardından sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. 26 views · june 14, 2018. Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Muradiye beldesinde çöken evin enkazından 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı, aynı enkazda 2 kişi ise aranıyor. Öte yandan yaralı olarak kurtulan 82 yaşındaki kadın da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Güneysu ilçesi tepebaşı köyünde ise selde kaybolan 1 kişi aranıyor. Rize'de sel ve heyelanın ardından kayıp 5 kişi aranıyor. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu bildirilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Şairler deresinin taşması nedeniyle eski pazar.

Rize'de akşam saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından sel felaketi meydana geldi. Ev yıkıldı, 2 kişi kayıp. Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelan nedeniyle kayıp olduğu bildirilen 2 kişinin daha cenazesine ulaşıldı, ölü sayısı 3'e yükseldi. Rize'de meydana gelen sel ve heyelan felaketinde ölü sayısı 2'ye, kayıp sayısı ise 6'ya yükseldi. Çayeli ilçesi sarısu köyü muhtarı niyazi çakır köyde 2 kişi.

L5jkf0bj9ujsjm
L5jkf0bj9ujsjm from geoim.bloomberght.com
Dün öğleden sonra başlayan şiddetli sağanak sonucu yamaçtan kayan toprağın bir kısmını yıktığı ahşap evde bulunan ve haber alınamayan 3 kişinin cesetleri. Selin geldiği o anlar kameraya yansıdı. Rize 'nin çayeli ilçesinde iki gündür aralıklarla etkili olan şiddetli yağışın ardından sel ve heyelanlar meydana geldi. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi. 3 kişiden haber alınamıyor survivor poyraz'dan batuhana olay gönderme! Rize'de şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanlar nedeniyle kayıp olduğu bildirilen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, ölü sayısı 2'ye yükseldi.muradiye beldesinde heyelan sonucu çöken evin enkazı altında kaldığı belirtilen 3 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları i̇lke haber ajansı basın yayın san. Vaka sayılarında artış eğilimi var rize ve erzurum yağışlara teslim i̇şte can yaman'ın yeni projesi aym'den infaz yasası kararı i̇ngiltereden korkutan haber geldi arazi anlaşmazlığı.

Rize 'nin çayeli ilçesinde iki gündür aralıklarla etkili olan şiddetli yağışın ardından sel ve heyelanlar meydana geldi.

Rize'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak sel ve heyelanları da beraberinde getirdi. Öte yandan yaralı olarak kurtulan 82 yaşındaki kadın da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çayeli ilçesi madenli beldesinde sel felaketi nedeniyle kayıp olduğu bildirilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Güneysu ilçesi tepebaşı köyünde ise selde kaybolan 1 kişi aranıyor. Rize'nin muradiye ilçesinde heyelan nedeniyle çöken evin enkazında başlatılan arama kurtarma çalışmasında 5 kişinin cansız bedeni bulundu. 3 tabakadan oluşan, özel kimyasallar ile birleştirilmesiyle 30 milimetre. Rize'de sel ve heyelanın ardından kayıp 5 kişi aranıyor. Şairler deresinin taşması nedeniyle eski pazar. Rize 'nin çayeli ilçesinde iki gündür aralıklarla etkili olan şiddetli yağışın ardından sel ve heyelanlar meydana geldi. Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel afetinde dereler saniyeler içerisinde taştı. At least five people are injured and one is missing after heavy rain in turkey's black sea region triggered floods, an official said monday. Enkazla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Post a Comment for "Rize Sel / I0edz1e Ibbram"